Alagöz Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C.Anayasasına ve Türk demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

Misyon: Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-15.15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04427122026

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://horasanalagozortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Alagöz Köyü Horasan ERZURUM

Öğretmen :6
Öğrenci :60
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu Alagöz Köyü yaklaşık 110 hane ve 850 civarı nüfusa sahiptir.Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.

Adres - Alagöz Köyü Horasan ERZURUM

Ulaşım Köy dolmuşları, taksi, öğretmen servisi ve özel araçlar ile ulaşım imkanı vardır. Yol asfalt olup kışın yolların kapanması gibi bir durum çok nadirdir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Horasan ilçesine 20 km, il merkezine 110 km uzaklıktadır.